ТЕСТОРЕКС

forte

Тесторекс

 • Сексуална желба
 • Потенција
 • Плодност
 • Ментална Острина
 • Енергија
 • Сила
 • Мускулна Маса
 • Густина на коски
 • Дебелина
 • Притисок
 • Дијабет
 • Срцеви Заболувања
 • Холестерол

КОЈА Е УЛОГАТА НА ТЕСТОСТЕРОНОТ ВО МАШКИОТ ОРГАНИЗАМ?

Можеби имате малку повеќе масни наслаги околу половината, лесно зголемено ниво на шеќер во крвта и зголемен притисок?

Имате зголемени маснотии во крвта? Исто, тука е и пробемот со потенцијата?

Можеби сте станале многу безволни, лошо спиете, немате кондиција, мускулите ви се некако послаби од порано, а и потенцијата не е баш сјајна?

Можеби Ви недостига енергија за секојдневните активности, лошо сте расположени, а сексуалната желба ретко се јавува и често е многу слаба?

Заеднички фактор кој ги поврзува сите овие состојби е – тестостеронот.

Во машкиот организам тестостеронот се произведува во тестисите и претставува главен полов хормон на мажот. Но, неговото влијание врз мажот е многу комплексен и наголемо ја надминува сексуалната функција.

Освен врз потенцијата и сексуалната желба, тестостеронот има силно влијание на менталните процеси, емоциите , расположението,но и на мускулите , коските, крвниот притисок, кардиоваскуларниот систем и метаболизмот на шеќерот.

Testorex

КАКО ДА СЕ ЗГОЛЕМИ НИВОТО НА ТЕСТОСТЕРОН?

Тестостеронот има моќно позитивно дејство врз мажот. „ Сепак, земањето на овој хормон може да има многу лоши ефекти по здравјето “ – вели нашиот познат стручњак, специјалист по урологија и сексолог, Др. Гордан Поповиќ , и продолжува: Тестостерон Реплацемент Терапѕ е терапија кај која во организмот се внесува тестостерон однадвор. Таква терапија мора да се спроведува исклучиво под контрола на стручно лице и дава одлични резултати кај правилно избрани пациенти. Во спротивно може да има многу несакани ефекти- многу подобро е , секогаш кога е можно, да се влијае врз организмот тој сам да создава поголеми количества на тестостерон и подобро да го искористува.“

ТЕСТОРЕКС – ЗГОЛЕМЕТЕ ГО НИВОТО НА ТЕСТОСТЕРОН НА ПРИРОДЕН И СИГУРЕН НАЧИН

ТЕСТОРЕКС му помага на организмот по природен пат да произведе зголемено количество на тестостерон со сите посакувани ефекти кои со тоа се постигнуваат – без здравствен ризик!

ТЕСТОРЕКС дејствува на два начина:

 • По пат на зголемување на тестостеронскиот ефект во организмот
 • Со директно, вонтестостеронско дејство на различни физиолошки процеси

Совети од стручни лица за максимизирање на тестостеронскиот ефект по природен пат погледнете овде.

Позитивните ефекти на ТЕСТОРЕКС :

КОИ СЕ ПОЗИТИВНИТЕ ЕФЕКТИ НА ТЕСТОРЕКС?

 • зголемувње на сексуалната желба
 • подобрување на потенцијата, зголемување на цврстината на пенисот и должината на траењето на односот
 • зголемување на физичката сила, издржливост и мускулната маса
 • зголемување на густината на коските
 • ментална острина и концентрација
 • подобро расположение и поголем животен елан
 • намалување на масните наслаги во организмот и крвните садови
 • намалување на маснотиите во крвта
 • подобра контрола на нивото на шеќерот во крвта
 • подобра плодност, квалитет и количество на сперма

ТЕСТОРЕКС нема несакани ефекти и потполно е сигурен по здравјето

ТЕСТОРЕКС НЕ содржи било какви хормони

ТЕСТОРЕКС не е тестостерон туку природен препарат кој го зајакнува дејството на тестостеронот кој веќе се наоѓа во организмот!

Наменет е за примена како кај здрави луѓе така и кај луѓе кои имаат здравствени проблеми во смисол на пркумерна тежина, зголемен крвен притисок, зголемени маснотии во крвта, импотенција, намалена сексуална желба или пореметувања од страна на кардиоваскуларниот систем.

Може да се користи сам или како дополнителна терапија на веќе постоечката.

Може да се користи заедно со лекови за покачен крвен притисок, за дијабет, за намалување на маснотиите во крвта или со друга терапија.

ТЕСТОРЕКС треба да се зема два пати дневно по една таблета во тек на три месеци.

ТЕСТОРЕКС треба да се зема два пати дневно по една таблета во тек на три месеци.

Со комбинирана примена на Тесторекс и ПОТЕНЦИЈАЛ се постигнуваат максимални резултати во смисол на зголемување на сексуалната енергија и комплетното здравје и кондиција на мажот, без разлика на годините.

Тесторекс може да се користи и со една таблета ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ која се зема непосредно пред однос.

Testorex

За подетални информации за ТЕСТОРЕКС, како и за дополнителни стручни совети за потенција, простата, уролошки инфекции или операции на фимози и за закажување на консултации и прегледи кај Др. Гордан Поповиќ заѕвонете на

+381 11 2183 980, 63 201 101

Специјалистичка уролошко- сексолошка ординација „ПОТЕНЦИЈАЛ“, Др. Гордан Поповиќ

Тесторекс (60 таблети): 1500.00 ДЕН

Побарајте во аптеките или порачајте ТУКА.

НАРАЧАЈ

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).

Прашања и одговори