Таблети за потенција

potencijal classic

Потенцијал е апсолутно единствен препарат за потенција кој го карактеризира голема ефикасност и проверена сигурност кога е здравјето во прашање. Концептот на Потенцијал е создаден пред 15 години кога стручниот тим на Потенцијал почна да работи на неговата формула.

potencijal classic

Потенцијал Форте претставува нова, зајакната формула за брзо дејство и максимална потенција! После 15 години од настанувањето на концептот на Потенцијалот и цела деценија собирање информации за успешното дејство на Потенцијалот и неговата потполна сигурност по здравјето, нашиот стручен тим дојде до нова зајакната формула Потенцијал Форте!

Testorex

Во машкиот организам тестостеронот се произведува во тестисите и претставува главен полов хормон кај мажот. Но, неговото влијание врз мажот е многу комплексно и наголемо ја надминува сексуалната функција. Покрај потенцијата и сексуалната желба тестостеронот има силно дејство на менталните процеси, емоциите, расположението, но, и на мускулите , коските, крвниот притисок, кардиоваскуларниот систем и метаболизмот на шеќерот.

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).