ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ

Prostate Potencijal

Простате Потенцијал

Помага кај:
  • Зголемена простата
  • Хроничен простатитис
  • Отежнато или зачестено мокрење и ноќно мокрење
  • Подобрува потенција

ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ

Современите научни истражувања недвосмислено ја потврдија ефикасноста на одредени билни состојки во намалувањето на потешкотиите кои може да ги предизвика простатата. Одредени препарати се препорачуваат од страна на референтни установи и стручњаци како во светот така и кај нас. Тоа е сосем разбирливо ако се земе во предвид дека навистина помагаат за намалување на симптомите , а притоа не се штетни по здравјето.

ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ претставува посебен препарат кој е добиен со комбинација на неколку билни состојки чија ефикасност е позната во светската хербологија , како и на одредени домашни билки карактеристични за нашите предели чија употреба датира од дамнина. Во пракса се покажало дека оваква комбинирана формулација има особено ефикасно дејство кое не е во толкава мера изразено кога се употребуваат само поединечни состојки или кога се во други меѓусебни соодноси.

ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ благотворно дејствува кај проблемите кои ги предизвикува зголемената простата, како што се отежнато и зачестено мокрење. Колку е ноќното мокрење заморно и во колкава мера го нарушува сонот и природниот одмор знае секој кој е принуден да стане 2-3 или повеќе пати во текот на ноќта.

Освен кај зголемена простата ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ помага и кај хронично воспаление на простатата и потешкотиите кои таквата состојба може да ги предизвика.

Она што особено им значеше на многу мажи кои користеле ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ е фактот дека имале подобар сексуален живот благодарение на подобрената сексуална функција и подобрата потенција.

Сето ова укажува на единствената природа на ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ благодарение на внимателно одбраните состојки и добро балансираниот меѓусебен однос на поединечните билни екстракти.

Досегашните искуства покажаа дека ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ помага при зголемена простата, зачестено мокрење и хроничен простатитис во смисол на намалување на потешкотиите и намалување на изразеноста на симптомите.

ПРОСТАТЕ ПОТЕНЦИЈАЛ е доволно да се зема една таблета дневно. Само во случај на посилно изразени потешкотии дозата може да се зголеми на 2-3 таблети дневно. За постигнување на целосен ефект препаратот треба да се користи подолг временски период- најмалку 2 месеци, но и подолго.

Оргиналното пакување содржи 40 таблети.

Веќе девет години со Вас и повеќе од 500 000 задоволни корисници

Простате Потенцијал (40): 546.00 ДЕН

Побарајте во аптеките или порачајте ТУКА.

НАРАЧАЈ

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).

Прашања и одговори