Простат и уро инфекции

potencijal classic

Современите научни истражувања недвосмислено ја потврдија ефикасноста на одредени билни состојки во намалувањето на потешкотиите кои може да ги предизвика простатата. Одредени препарати се препорачуваат од страна на референтни установи и стручњаци како во светот така и кај нас. Тоа е сосем разбирливо ако се земе во предвид дека навистина помагаат за намалување на симптомите , а притоа не се штетни по здравјето.

potencijal classic

Во случај на уринарни инфекции кои е потребно да се лечат со антибиотици се советува и дополнитена примена на УРО ПОТЕНЦИЈАЛ, затоа што ќе допринесе за побрза и полесна елиминација на инфекцијата!

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).