Потенцијал таблети

Potencijal

ПОТЕНЦИЈАЛ

  • Сигурен по здравјето
  • Проверен од страна на стручен тим на чело со Др. Поповиќ
  • Долготрајно дејство
  • Зголемува сексуална желба
  • Олеснува настанување на ерекција
  • Ја зголемува цврстината на пенисот
  • Продолжува траење на сексуалниот однос
  • Подобрува општа физичка состојба и имунитет

ПОТЕНЦИЈАЛ

ПОТЕНЦИЈАЛ е апсолутно единствен препарат за потенција кој го карактеризира голема ефикасност и проверена сигурност кога е здравјето во прашање. Концептот на Потенцијал е создаден пред 15 години кога стручниот тим на Потенцијал почна да работи на неговата формула. На чело на стручниот тим се наоѓа Др. Гордан Поповиќ, наш познат уролог и сексолог кој веќе 20 години успешно ја води уролошко - сексолошката ординација „ ПОТЕНЦИЈАЛ“ по која подоцна најуспешниот препарат за потенција на нашите простори ќе го добие своето име. Задачата која Др. Поповиќ ја зададе на неговиот стручен тим беше создавање на препарат за потенција кој ќе биде погоден за широка употреба, односно ќе може легално да се купува без лекарски рецепт, кој ќе биде сигурен по здравјето и кој ќе има долготраен позитивен ефект врз потенцијата. Од 27 различни формули кои се испитувани во текот на повеќе години, избрана е онаа која даде најдоби и најсигурни резултати. Таа најуспешна формула го доби името по ординацијата на Др. Поповиќ- ПОТЕНЦИЈАЛ.

Во текот на дведецинската сексолошка пракса Др. Поповиќ лекуваше повеќе од 30 000 мажи кои имаа помали или поголеми проблеми со потенцијата. Возраста на пациентите се движеше од 18 години,па се до полни 89 години колку што имаше најстариот успешно лекуван пациент. Некои од нив беа потполно здрави ,односно освен проблемот со потенцијата немаа никакви здравствени проблеми. Меѓутоа многу од нив имаа и сериозно нарушена здравствена состојба (прележан инфаркт на срце, мозочен удар, радикална операција на простата итн.). Користење на многу лекови за потенција кај нив не доаѓаше во предвид, но можеа да користат ПОТЕНЦИЈАЛ. Праксата покажа дека ПОТЕНЦИЈАЛ е потполно сигурен дури и во такви ситуации. Значи доколку здравствената состојба на човекот е таква да смее да има сексуални односи, тогаш без никаков страв може да ги користи таблетите ПОТЕНЦИЈАЛ! Праксата потполно потврди дека ПОТЕНЦИЈАЛ е сигурен по здравјето и дека нема контраиндикации.

Вообичаен начин на примена на ПОТЕНЦИЈАЛ-от е по една таблета наутро и навечер, редовно во тек на најмалку 30 дена. Многу мажи имаат силен ефект веќе по земањето на првата таблета. Сепак, за целосно дејство се советува редовно користење затоа што на тој начин ќе се добијат посилни и подолготрајни резултати.

Доколку се сака уште посилно дејство, со ПОТЕНЦИЈАЛ може да се зема и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ и тоа 30 минути пред сексуалниот однос. Значи ПОТЕНЦИЈАЛ се зема редовно, наутро и навечер по една таблета, а ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ се зема само една таблета пред сексуалниот однос.

dr popovic

Многу мажи покрај трајното подобрување на потенцијата сакаат и појако моментално дејство. „ Комбинирана примена на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ дава освен долготрајно и јако моментално зајакнување на потенцијата. Конкретните искуства покажаа дека најефикасно е редовно земање на ПОТЕНЦИЈАЛ – наутро и навечер по една таблета и дополнително ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ една таблета 30 минути пред сексуалниот однос. Со ваквиот начин на комбинирано користење на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ се постигнуваат и моментално зголемување на сексуалната желба, ерекцијата и траењето на односот, но и долготрајно подобрување на комплетната сексуална функција“ – објаснува Др. Поповиќ одговорајќи на прашањето кој е најдобриот начин на употреба на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ.

potencijal

Комбинираната употреба дава најдобар ефект

Со ваква комбинирана примена се постигнува силно моментално дејство , но и долготрајно подобрување кое останува долго и после престанување на користењето на ПОТЕНЦИЈАЛ препаратите.

Потенцијал (30 таблети): 921.00 ДЕН

Побарајте во аптеките или порачајте ТУКА.

НАРАЧАЈ

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).

Прашања и одговори