ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ

forte

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ

  • Сигурен по здравјето
  • Проверен од страна на стручен тим на чело со Др. Поповиќ
  • Брзо и силно дејствува
  • Зголемува сексуална желба
  • Олеснува настанување на ерекција
  • Ја зголемува цврстината на пенисот
  • Продолжува траење на сексуалниот однос
  • Подобрува општа физичка состојба и имунитет

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ претставува нова зајакната формула за брзо дејство и максимална потенција!

После 15 години од настанувањето на концептот на Потенцијалот и цела деценија собирање информации за успешното дејство на Потенцијалот и неговата потполна сигурност по здравјето, нашиот стручен тим дојде до нова зајакната формула- Потенцијал Форте!

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ има силно изразено моментално дејство и затоа се зема исклучиво 30 минути пред сексуалниот однос!

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ ја буди и ја зголемува сексуалната желба, ја зголемува цврстината на половиот орган и го продолжува траењето на сексуалниот однос. Ефектите на ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ се најсилно изразени во периодот од 30 минути до 4 часа по земањето , но траат и до 12 часа. 30 минути, 60 минути

Potencijal forte grafik

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ е потполно сигурен по здравјето и може да го земаат сите лица на кои не им е збранета сексуална активност од страна на лекар. Др. Поповиќ во својата пракса го применуваше ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ и кај мажи со покачен крвен притисок, ангина пекторис, па дури и после прележан инфаркт на срце во фаза кога кардиологот одобрил сексуални односи. Во сите тие ситуации ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ се покажа како потполно сигурен по здравјето на корисникот.

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ одлично делува кога се зема сам- брзо и силно. Должината на траењето на неговото дејство е до 12 часа.

dr popovic Многу мажи покрај моментално дејство сакаат и трајно подобрување на потенцијата. „ Комбинирана примена на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ дава освен моментален ефект и долготрајно подобрување на потенцијата. Конкретните искуства покажаа дека најефикасно е редовно земање на ПОТЕНЦИЈАЛ – наутро и навечер по една таблета и дополнително ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ една таблета 30 минути пред сексуалниот однос. Со ваквиот начин на комбинирано користење на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ се постигнуваат и моментално зголемување на сексуалната желба, ерекцијата и траењето на односот, но и долготрајно подобрување на комплетната сексуална функција“ – објаснува Др. Поповиќ одговорајќи на прашањето кој е најдобриот начин на употреба на ПОТЕНЦИЈАЛ и ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ.

potencijal

Комбинираната употреба дава најдобар ефект

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ е во пакување од една и десет таблети, а ПОТЕНЦИЈАЛ е во пакување од 30 таблети и може да се купи во повеќето аптеки или тука.

Веќе девет години со Вас и повеќе од 500 000 задоволни корисници

Потенцијал Форте (1 таблети): 354.00 ДЕН

Потенцијал Форте (10 таблети): 2319.00 ДЕН

Побарајте во аптеките или порачајте ТУКА.

НАРАЧАЈ

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).

Прашања и одговори