Koнтакт

Овде можете да ја објавите вашата прашања:
info@potencijal.info

Увозник и дистрибутер за Македонија Аксон Трејдинг Старвин Дооел бул. Александар Македонски 1а, Скопје Р.Македонија

Telefoni Potencijal
+381112183980
+38163301030

Побарајте во аптеките или порачајте ТУКА.

НАРАЧАЈ

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).