Др. Гордан Поповиќ

doktor popovic

Др. Гордан Поповиќ: специјалист поурологија и сексолог

Др. Поповиќ 20 години ја води уролошко- сексолошката ординација ПОТЕНЦИЈАЛ. Член е на Уролошката секција на Србија, како и на Интерсекцискиот одбор за сексолошка медицина на Српското лекарско здружение. Како специјалист по урологија интензивно се занимава со сексолошка проблематика, особено со дијагностика и лекување на импотенција, но, исто така и со заболувањата на простатата и уролошките инфекции.

  • Stručni saveti i zakazivanje konsultacija i pregleda u vezi POTENCIJAL preparata, lečenja impotencije, prostate, fimoze i urinarnih infekcija:
  • 011 2183 980 ili 063 201 101
  • radnim danom 10 - 18 h
  • Urološko - seksološka ordinacija "POTENCIJAL"

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).