ПОТЕНЦИЈАЛ

Врвни препарати за:

 • Трајно подобрување на потенцијата
 • Моментално зголемување на потенцијата
 • Зголемена простата и хроничен простатитис
 • Уринарни инфекции
Potencijal

ПОТЕНЦИЈАЛ ТАБЛЕТИ

ПОТЕНЦИЈАЛ е апсолутно единствен производ за моќ, кои се карактеризираат со висока ефикасност и докажана безбедност

ТЕСТОРЕКС

ТЕСТОРЕКС му помага на телото да произведе природно зголемување на количината на тестостерон

ПОТЕНЦИЈАЛ ФОРТЕ

Потенција таблети со силна непосреден ефект: една таблета од 30 мин. пред сексуалниот однос за подобра ерекција, долгорочните односи и зголемување на сексуалната желба.

Potencijal Forte

URO ПОТЕНЦИЈАЛ

Против инфекции на уринарниот тракт и за чистење на уринарниот тракт. За мажи и жени.

ПОВЕЌЕ

Potencijal Uro

ПРОСТАТА ПОТЕНЦИЈАЛ

Моќна заштита за здрава простата, но, исто така, исклучително важно за зголемена простата и хроничен простатитис. Ова е особено состав, кој се добива со користење на комбинација на билни состојки.

ПОВЕЌЕ

Prostate Potencijal
 • Подобра потенција
 • Појака ерекција
 • Подолго траење на односот
 • Долготрајно дејство
 • Сигурен по здравјето
 • Проверен од страна на стручниот тим на чело со Др Поповиќ
 • Брзо и силно дејство
 • Моментално дејство
 • Зголемена простата
 • Хроничен простатитис
 • Често мокрење
 • Подобра потенција
 • Уро Потенцијал
 • Зголемена отпорност на уринарниот тракт
 • Ги чисти уринарните патишта
 • Ефикасен кај жени и мажи
 • Сексуална желба
 • Потенција
 • Плодност
 • Ментална Острина

Гаранција на квалитетот

doktor Др Поповиќ 20 години ја води уролошко-сексолошката ординација „ПОТЕНЦИЈАЛ“. Член е на уролошката секција на Србија како и на интерсекцискиот одбор за сексолошка медицина на Српското лекарско здружение. Како специјалист по урологија се занимава со сексолошката проблематика, особено со дијагностика и лекување на импотенцијата, но и со заболувањата на простатата и уролошките инфекции.

Прашања и Одговори

Колку долго може да се користи ПОТЕНЦИЈАЛ?

Најдолг континуиран потенцијална апликација беше од пациент кој што се користи редовно за пет години. Тоа беше желба на пациентот, како што е задоволен потенцијалниот ефект не само на моќ, туку и општата состојба на организмот.

Најдете одговорот на вашето прашање →

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).

Најди ги ни на дрога продавница или онлајн цел преку контакт формата

Apoteke Сите Потенцијал препарати, Потенцијал, Потенцијал Форте, Уро Потенцијал и Простате Потенцијал може да ги најдете во било која подобро снабдена аптека. Побарајте ги во аптеките или нарачајте тука.

Online Shop Нашите производи може да ги нарачате преку интернет, формата за нарачки или на телефон +38111/2635-541.