Нарачува

Овде можете да порачате производи:

Име (задолжително)

Email (задолжително)

Потенцијал таблети

Количина:

Потенцијал Форте 1 таблета

Количина:

Потенцијал Форте 10 таблети

Количина:

Простате Потенцијал

Количина:

Уро Потенцијал

Количина:

ТЕСТОРЕКС

Количина:

Износот: 0.00 ДЕН + Трошоците за превозот

Адреса и градот (задолжително)

Телефон (задолжително)

Увозник и дистрибутер за Македонија Аксон Трејдинг Старвин Дооел бул. Александар Македонски 1а, Скопје Р.Македонија.

Достава је плус 160.00 ДЕН и није вкалкулиран у цена производ.

Telefoni Potencijal
+381112183980
+38163301030

Потенција и вежбање

2016-10-24

Reuters Health: Според најновите сознанија мажите кој имаат проблем со ерекција можат да имаат корист од вежбање и физички активности.

Заштита од бременост

trudnoca featured 2016-09-05

Кога ќе се спомне “ заштита” при сексуален однос обично се мисли на кондом кој дава одредена заштита и од несакана бременост и од полово преносливи болести (ППБ).